Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obilježavanja 22. maja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona

22.05.2023.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST

Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak sa svojim saradnicima prisustvovao je svečanoj akademiji povodom obilježavanja 22. maja Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

„U ime Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova upućujemo vam iskrene čestitke povodom Dana policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, sa željom da i dalje postižete uspjehe i dobre rezultate u ispunjavanju vaših zadataka. Na Dan policije, ali i svakog dana sa posebnim poštovanjem trebamo se sjetiti svih pripadnika MUP-a, koji su svoje živote dali za slobodnu i suverenu Bosnu i Hercegovinu. Uvjeren sam da ćete i u budućnosti nastaviti da se profesionalno i patriotski odnosite prema ovom časnom zanimanju i da ćete težiti očuvanju mira i stvaranju sigurnijeg okruženja za sve građane Tuzlanskog kantona“ kazao je Isak.

Učenjem fatihe i minutom ćutnje delagacija Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova predvođena ministrom Ramom Isakom odala je počast ubijenoj tuzlanskoj mladosti.