FK Igman uručio zahvalnicu ministru Isaku: „Nastavit ću i dalje podržavati rad sportskih klubova te stimulisati najmlađe članove našeg društva da se bave sportskim aktivnostima“

Sarajevo,

07.02.2024.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST
 

Nakon što se FK Igman oglasio saopćenjem u kojem su naveli da je usljed olujnog nevremena uništen balon na nogometnom terenu FK Igman i da su mališani ostali bez mjesta za treniranje federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak ustupio je na korištenje salu Policijske akademije Federalnog MUP-a.

Zahvaljujući razumijevanju i podršci ministra Isaka mališani su mogli nesmetano nastaviti trenirati i pripremati se za predstojeće utakmice.

Danas, nakon što su okončani višemjesečni radovi i nakon što je obnovljen balon predstavnici FK Igman pozvali su ministra Isaka na prvi trening mališana FK Igman u obnovljenom balonu kako bi se zahvali ministru na podršci koju im je pružio u najtežim trenucima.

U znak zahvalnosti predstavnici FK Igman uručili su ministru Isaku pismenu zahvalnicu za iskazanu podršku, koju im je pružio kada im je pomoć bila najpotrebnija.

„Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova nastavit će i dalje podržavati rad sportskih klubova te stimulisati najmlađe članove našeg društva da se bave sportskim aktivnostima, koje imaju krajnji cilj da u saradnji sa roditeljima i ostalim institucijama društva doprinesu izgradnji sigurnog okruženja za sve nas”, izjavio je tom prilikom ministar Isak.